top of page
Keresés
  • Szerző képeSZE Hírek

A harmadik évfolyam végzett a Széchenyi István Egyetem és a Rhode Island-i Egyetem kettős MBA-képzésén

Nemzetközi szintű üzleti tudás birtokába kerültek azok, akik elvégezték a Széchenyi István Egyetem és az egyesült államokbeli Rhode Island-i Egyetem kettős, az egyik legnevesebb akkreditációs szervezet által akkreditált angol nyelvű MBA-képzését.


A Széchenyi István Egyetem amerikai Rhode Island-i Egyetemmel négy éve indított kettős, angol nyelvű, négy féléves MBA-képzést, amelynek végén a hallgatók mindkét intézmény oklevelét megkapják. A program olyan alapdiplomával rendelkezők jelentkezését várja, akik vállalat- vagy intézményvezetési ambíciókkal rendelkeznek, és karrierútjukat kívánják felgyorsítani. A képzés magas színvonalát mutatja, hogy elnyerte az egyik legrégebben működő és legnevesebb nemzetközi szakmai akkreditációs szervezet, az AACSB akkreditációját. Ezt az üzleti iskolák mindössze öt százaléka mondhatja el magáról a világon.


A harmadik évfolyam hallgatói a Széchenyi István Egyetem győri Menedzsment Campus épületében május 11-én megtartott záróvizsgán adtak bizonyságot megszerzett tudásukról. Ennek eredményeként összesen tízen vehetik át a győri és az amerikai intézmény oklevelét.

A végzett hallgatók és a Széchenyi István Egyetem képviselőinek csoportképe a győri campuson lévő Széchenyi-szobornál. (Fotó: Dudás Máté)


Komentáře


bottom of page