top of page
Keresés
  • Szerző képeNémeth Veronika

Pihenőzóna és minőségi ételek várnak mindenkit a Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári campusán

A Széchenyi István Egyetem fontosnak tartja, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson hallgatói és munkatársai számára. Ennek érdekében az intézmény megújult közösségi teret alakított ki, valamint minőségi termékeket kínáló büfével várja az egyetemi polgárokat az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karon.

 

Nemrégiben átalakult a Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári campusának étkezési kínálata, s a kar egy kellemes pihenővel is bővült.

Mostantól az egyetemi polgárok a Phare épületben kapcsolódhatnak ki egy hangulatos közösségi térben, ahol a kényelmes kanapék mellett étel- és italautomaták is várják őket. Azok, akik pedig ízletes szendvicsekre, forró kávéra vagy péksüteményekre vágynak, az új egyetemi büfében (a korábbi Strauss kávézóban) találhatnak finomságokat.

A minőséget többek között a Lipóti Pékség garantálja, melynek frissen sütött termékei kaphatók. A nyitvatartás mostantól az oktatási rendhez igazodik, így hétfőtől szombatig, 8 és 16 óra között várják a vendégeket.

Finom falatok és frissítők széles kínálata, valamint kellemes környezet várja a hallgatókat az új egyetemi büfében. (Fotó: Adorján András)
„A Széchenyi István Egyetem célja, hogy az akadémiai és infrastrukturális fejlesztések mellett hangsúlyt fektessen polgárainak kényelmére és jóllétére is az intézmény összes campusán. A mostani megújulás ennek kiváló példája, s általa hallgatóink és kollégáink minőségi termékek széles kínálatához férhetnek hozzá Mosonmagyaróváron is”

– húzta alá a kar dékánja, dr. Tóth Tamás.


A Phare épületben kialakított közösségi tér remek helyszín a pihenésre, vagy akár a közös tanulásra is. (Fotó: Adorján András)
Ízletes szendvicsek és frissen sült péksütemények sokasága kapható az új egyetemi büfében. (Fotó: Adorján András)


bottom of page