top of page
Keresés
  • Szerző képeSZE Hírek

Nyereményjátékkal újul meg a Széchenyi István Egyetem honlapja

A Széchenyi István Egyetem korszerűbb, letisztultabb, átláthatóbb honlapon mutatja be tevékenységét, teszi közzé híreit, információit jelenlegi és leendő hallgatóinak, munkatársainak, partnereinek, valamint az érdeklődőknek április 1-jétől. A megújulást a nyereményjáték is népszerűsíti.

2021 március 31. – SZEhírek


A Széchenyi István Egyetem az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, ami különösen igaz az infrastruktúrára, a képzésekre és a hallgatók létszámára. Ebbe a folyamatba illeszkedik az intézmény honlaprendszerének fejlesztése, átalakítása, amelynek következő nagy lépése az uni.sze.hu központi weboldal megújítása. Mindez érinti a karok honlapjait, valamint az intézmény felvételi honlapját is. Hosszú előkészítő munka eredményeként a külső megjelenés letisztultabb, modernebb lesz, emellett a felépítés is megváltozik, egyszerűbbé és átláthatóbbá téve az intézmény képzéseinek, kutatásainak, szolgáltatásainak és híreinek bemutatását.

Az átállás április 1-jén, csütörtökön 15 órakor kezdődik, és 48 órát vesz igénybe. Ez alatt az idő alatt átmenetileg előfordulhat, hogy a honlap nem lesz elérhető vagy nem megfelelően jelenik meg. A korábbi weboldal minden tartalma az uni-archiv.sze.hu címre kerül át.

Az egyetem a megújulást nyereményjátékkal is népszerűsíti. Ennek lényege, hogy a központi és a felvételi honlap, valamint a kari honlapok – uni.sze.hu, felveteli.sze.hu, ahjk.sze.hu, ak.sze.hu, esk.sze.hu, eekk.sze.hu, dfk.sze.hu, givk.sze.hu, mek.sze.hu, muk.sze.hu, kgk.sze.hu – tartalmai között 25 húsvéti tojás lesz elrejtve. Közülük tíz megtalálásával teljesíthető az első feladat. Ezt követően bármelyik tojásra rákattintva feljön egy űrlap, ahol válaszolni kell az egyetemet érintő kvízkérdésekre, és megadni a meglelt tojások helyét. Érdemes játszani, hiszen tíz kitöltő széchenyis ajándékcsomagot nyer, amelyről a nyertesek április 8-án kapnak értesítést. A játék április 4-én, vasárnap 0 órától április 6-án, kedden 23:59-ig tart.

Az egyetem bízik abban, hogy az új honlap jelenlegi és leendő hallgatói, munkatársai, partnerei, valamint az érdeklődők megelégedésére szolgál majd.


bottom of page